FUTBOL
Esports Futbol 09/06/2019

El Prat empata contra el Tamaraceite (0-0) en l'anada de la segona ronda de la fase d'ascens a Segona B

Tot es decidirà al Juan Guedes diumenge vinent (13 hores)

Ara
1 min
Els jugadors del Prat, durant un partit aquesta temporada

BarcelonaL'Associació Esportiva Prat ha empatat sense gols aquest diumenge al Sagnier en l'anada de la segona ronda de la fase d'ascens a Segona Divisió B contra el Tamaraceite canari (0-0). Els de Pedro Dólera han tingut moltes ocasions per obrir el marcador, però, tot i sovintejar l'àrea rival, no han pogut foradar la porteria de Jonay.

De fet, el conjunt pota blava ha servit gairebé una vintena de córners i ha disposat de tres o quatre ocasions clares de gol. Una d'elles, la que ha protagonitzat just abans del descans Pedro Bravo, que ha topat amb Jonay, el porter dels visitants. El refús ha estat a punt d'aprofitar-lo Toni, però de nou ha tornat a trobar-se amb el porter dels canaris, que ha desviat tots els intents de gol dels del Baix Llobregat.

El Prat, que ha arribat a la segona ronda de la fase d'ascens després de superar el Ceuta, es jugarà la setmana vinent (diumenge 16 de juny, 13 hores) l'accés a la tercera ronda al Juan Guedes, el camp del Tamaraceite, equip que va acabar campió del Grup 12 de la Tercera Divisió però que va perdre amb el Penya Esportiva l'eliminatòria dels campions.

stats