FUTBOL
Esports Futbol 22/06/2019

El Prat rep el Portugalete en l'última ronda d'ascens a la Segona Divisió B

Després d'eliminar el Ceuta i el Tamaraceite, els biscaïns seran l'últim escull

Adrià Fernández
1 min
El Prat celebrant l'accés a l'última ronda del play-off d'ascens després d'eliminar al Tamaraceite

BarcelonaEl Prat rep aquest diumenge (12 h, Esport 3) el Portugalete en l'anada de l'última ronda d'ascens a la Segona Divisió B. Els de Pedro Dólera van aconseguir la quarta posició en la fase regular que els ha permès lluitar per l'ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol. Després d'eliminar el Ceuta per un resultat de 3-2 en el global de l'eliminatòria i el Tamaraceite per 1-0, els pota blava hauran de vèncer el campió basc si volen aconseguir l'ascens.

"Hem passat dues eliminatòries molt complicades, anem a la tercera. L'equip arriba preparat tant físicament com mentalment. Sabem que patirem davant un rival difícil fet per pujar. Hem de gaudir del partit perquè no es juga una final de 'play-off' cada dia", ha assegurat l'entrenador del conjunt català en la prèvia. El Sagnier viurà un partit històric per a la història del club en què els lesionats Alex Poves i Alberto Padilla seran les úniques baixes del conjunt local.

El Portugalete va quedar campió al grup basc i va caure en l'eliminatòria de campions davant el Llagostera, que ja és equip de Segona Divisió B. Els bascos han sigut l'equip més regular al seu grup assolint el campionat amb vuitanta-sis punts, vuit més que el segon classificat.

stats