Lliga Adelante
Esports Futbol 24/04/2015

El Barça B, a robar oxigen a la Ponferradina per creure en la permanència

El segon equip blaugrana busca aquest dissabte (18.30 hores, Esport3) desesperadament una victòria que li permeti pensar en la salvació davant d'un equip que està situat en places de play-off d'ascens

Ferran Mitjà
1 min
Gumbau, contra el Numància

BarcelonaEl Barça B rep aquest dissabte la Ponferradina (18.30 hores, Esport3) amb l'oxigen a punt d'esgotar-se-li. Els de Jordi Vinyals tenen un ínfim marge d'error, per no dir que no en tenen. A falta de vuit jornades per acabar la Lliga a Segona A, el segon equip blaugrana és cuer, a cinc punts de la salvació, que marca el Ràcing de Santander. Després de diversos anys traient el cap per les zones nobles de la Segona Divisió, el segon equip blaugrana és a punt de veure's a la Segona B.

Els de Vinyals acumulen 11 partits sense conèixer la derrota, en els quals només ha aconseguit sumar quatre punts, a base d'empats. Ara, ja no queda una altre que sumar de tres en tres. El repte encara és possible, però extremadament complicat. A més a més, aquest dissabte rep un equip que està situat en posicions de 'play-off' d'ascens.

La Ponferradina s'età jugant la possibilitat de lluitar per una plaça d'ascens a la Primera Divisió, és sisena, amb 52 punts, lluny de les posicions de promoció directe i molt a prop del seu perseguidor, el Saragossa, que pressiona els lleonesos a només tres punts.

El gran perill del conjunt de Manolo Díaz és el davanter 'Yuri', que s'ha destapat com a golejador clau, al donar diversos punts als lleonesos amb gols en els últims minuts de partit. El Barça B necessita aixecar l'ànim i aconseguir una victòria que el permeti creure fermament en la permanència. Aquest dissabte té una bona oportunitat al Mini Estadi.

stats