Premier League
Esports Futbol 11/03/2016

Rafa Benítez agafa les regnes del Newcastle

L'acord amb l'entrenador és per a tres temporades

à.g.
2 min
Rafa Benítez

BarcelonaEl Newcastle United ha anunciat aquest divendres que Rafa Benítez, exentrenador del Reial Madrid, serà el seu tècnic en substitució de Steve McClaren. L'acord és per a tres temporades.

Francisco de Miguel MorenoAntonio GómezFabio Becchia

Crític amb Florentino Pérez

Rafa Benítez va concedir fa uns dies una entrevista a la cadena britànica BT Sport poc abans del Roma-Madrid i va criticar durament la feina de Florentino Pérez al Reial Madrid. El considera el culpable indirecte de l'hegemonia del Barça i l'acusa de no deixar als tècnics fer la seva feina.

"Florentino Pérez va fer una gran feina per millorar la part de negoci del club, i en això ho ha fet bé. Però en el futbol, el Barça no para de guanyar, i guanya més coses cada any i aquest és el problema del Madrid", va afirmar Benítez des del plató. El tècnic no creu que sigui casualitat que els èxits blaugranes coincideixin amb l'etapa de Florentino com a mandatari blanc: "No és fàcil d'explicar, no s'acaba de saber ben bé què ha estat passant al Madrid en els últims anys, amb Camacho, Del Bosque, Pellegrini, Mourinho, Ancelotti…". I va afegir: " No és fàcil ser l'entrenador allà. Ho has de fer tot perfectament. De seguida que alguna cosa es fa malament, o si el president pensa que l'has feta malament, tens problemes".

Fabio Pecchia, ajudant de Benítez, fa dies que comenta que Florentino Pérez és una "presència permanent" al voltant de l'equip i el vestidor. "Ell sempre està per allà, parla amb els jugadors, parla amb la premsa. Sempre és al voltant. Això no és fàcil de gestionar per a l'entrenador", va valorar Benítez.

stats