ESPANYOL
Esports  /  Futbol 17/02/2015

Rafael Entrena, vicepresident de l'Espanyol: "Confio en l'honestedat dels nostres jugadors i del cos tècnic"

El vicepresident de Comunicació i portaveu del Consell d'Administració de l'Espanyol ha parlat a 'El món a RAC1' després que el diari 'Marca' hagi publicat que l'Osasuna podria haver arreglat el resultat del partit contra l'Espanyol de la temporada passada

N. G.
2 min
Els jugadors de l'Espanyol celebren el gol contra l'Osasuna

BarcelonaDesprés que el diari 'Marca' hagi publicat aquest dimarts que l'Osasuna podria haver arreglat el resultat del partit de la temporada passada contra l'Espanyol, Rafael Entrena, vicepresident de Comunicació i portaveu del Consell d'Administració de l'Espanyol, ha parlat a RAC1 per defensar el club: "No tenim constància de cap investigació", ha dit Entrena, que ha afegit: "L'única informació que tenim és que ahir el director del diari 'Marca' va trucar ahir al nostre president per informar-lo que publicarien aquesta informació, però ningú ens ha dit res més, ni la Fiscalia ni ningú. Però si ens reclamen alguna informació, la donarem, col·laborarem amb el que calgui. Hem de ser radicals amb l'eliminació de les sospites".

"Si la investigació és certa, afecta l'Osasuna i de retruc a nosaltres. Però nosaltres neguem qualsevol implicació del club en aquestes pràctiques, mai ho hem fet, sempre hem defensat la puresa de la competició", ha afegit el vicepresident del club blanc-i-blau. "Si això fos cert, seria gravíssim. Jo, com a portaveu del club, dic que el club sempre ha estat al marge d'aquest tipus de pràctiques. Col·laborarem amb qui investigui i esperem que pagui qui hagi fet alguna cosa, però jo en un principi confio en l'honestedat dels nostres jugadors i del cos tècnic".

Entrena ha assegurat que confia en els seus jugadors, però que si finalment es prova que hi ha algun integrant del club periquito que hi està implicat, prendran mesures: "Estem parlant d'especulacions. Jo confio en la rectitud dels meus jugadors i del cos tècnic. Si es dóna aquesta hipòtesi, nosaltres prendrem mesures exemplars, faltaria més".

Segons el diari 'Marca', el partit s'investiga des d'abans fins i tot d'haver-se jugat: "El que s'està investigant, pel que es diu, és a l'Osasuna. No entenc que si un partit s'està investigant des d'abans, la investigació i els fets no arriben fins ara. Si saps que es pot cometre un delicte, pren les mesures adients i no esperis a que acabi la Lliga. Si això tira endavant, ja veurem com acaba".

La temporada passada, el tècnic de l'Espanyol era Javier Aguirre, implicat també en l'altre partit que s'està investigant, el Llevant-Saragossa: "Pel que fa a l'Espanyol és una casualitat. Jo sóc advocat penalista i hem de ser molt curosos. Hi ha una investigació de la Fiscalia i quan hi ha una investigació així, escampes la taca tant com pots. Això no vol dir que la sospita sigui Javier Aguirre, per molt que ja estigui implicat en un altre cas. La línia del club és dir que és la primera notícia, defensem la institució i el cos tècnic i els jugadors".

stats