ESPANYOL
Esports Futbol 27/01/2013

Forlín: "El punt és positiu i vam aconseguir mantenir la porteria a zero"

Forlín destaca el suport de l'afició a La Romareda: "Se'ns va posar la pell de gallina quan els vam veure i ens deixarem la vida per ells"

Efe
2 min
Juan Forlín, durant la roda de premsa

Sant Adrià de BesósEl migcampista de l'Espanyol Juan Forlín ha assegurat aquest diumenge que després de l'empat contra el Saragossa "el punt és positiu" ja que l'equip va aconseguir mantenir la porteria a zero i que, això sempre et dóna "opcions fins que finalitzi el partit de guanyar".

El jugador ha reconegut que va ser un partit "dur" encara que ha apuntat que la intensitat es repetirà en tota la segona volta: "A partir d'ara els partits seran més complicats, és el que passa en la segones parts del campionat. El nostre pròxim objectiu és fer bo el punt a casa contra el Llevant".

El suport de l'afició va ser clau dissabte per a l'equip, amb gairebé mil periquitos a l'estadi de La Romareda: "Eren a la grada i després esperant-nos. Se'ns va posar la pell de gallina quan els vam veure i ens deixarem la vida per ells. El seu suport va ser molt important per a tots contra el Saragossa".

Referint-se al seu moment de forma, Forlín s'ha mostrat satisfet pel seu rendiment. "Em sento bé, ja són tres anys els que porto al club i tinc una mica més d'experiència. Jo simplement intento fer la meva feina i complir el que em demana l'entrenador, res més", ha explicat.

El futbolista acaba contracte el pròxim 30 de juny del 2014 i no té intenció de canviar d'aires. "La meva il·lusió és seguir aquí, tinc moltes ganes. A Barcelona hi tinc la meva dona, el meu fill i la meva família", ha comentat convençut Forlín, que és el quart capità de la plantilla i un titular habitual.

D'altra banda, el defensa ha valorat la continuïtat del migcampista Joan Verdú, que acaba contracte aquesta temporada. "És un jugador que tothom voldria en el seu equip. És un futbolista molt important per a nosaltres, ens dóna molta tranquil·litat i joc", ha analitzat.

stats