FUTBOL
Esports Futbol 04/10/2013

Ancelotti: "No necessitem Özil, estem marcant gols, el problema són els gols encaixats"

El tècnic del Reial Madrid diu que no es penedeix d'haver deixat marxar Özil, i que contra el Copenhaguen el seu equip va començar a trobar l'equilibri

Ara
1 min

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, ha parlat aquest divendres en roda de premsa abans que el seu equip s'enfronti al Llevant. L'entrenador dels madridistes ha assegurat que no es penedeix de la marxa d'Özil.

"No necessitem Özil. L'equip està marcant gols. El problema és l'equilibri i els gols que l'equip encaixa", ha dit Ancelotti, que ha afegit: "No em penedeixo de la seva sortida. Li desitjo sort, però no el necessitem perquè a dalt ho estem fent bé. Estem fent molts gols, el problema és l'equilibri, ja que hem encaixat molts gols".

De fet, Ancelotti ha dit que l'altre dia, a la Lliga de Campions contra el Copenhaguen, van jugar amb un 4-3-3 que els va donar més equilibri. "Em va agradar l'equip, vam tenir un bon equilibri. Depèn de la posició de Cristiano. Si juga obert, hem de jugar amb tres migcampistes", ha explicat el tècnic, que ha avançat que farà rotacions i que jugaran jugadors que no van ser titulars dimecres a la Lliga de Campions.

Preguntat pel Llevant, Ancelotti ha apuntat: "És un equip difícil, sobretot a casa. El Madrid ja va tenir-hi problemes l'any passat, així que hem d'estar concentrats i plantejar un partit molt intens".

stats