Futbol
Esports Futbol 10/07/2015

S'encallen les negociacions entre Casillas i el Reial Madrid, segons la 'Cope'

La sortida del porter estaria encallada després que les dues parts no hagin assolit un acord per la desvinculació del capità

Ara
1 min
Iker Casillas / EFE

BarcelonaLa sortida d'Iker Casillas del Reial Madrid està encallada, segons ha informat el programa 'El Partido de las 12' de la cadena 'Cope', un cop ni jugador ni club han arribat a un acord per la quantitat que hauria de pagar el club pels dos anys de contracte que li queden al porter, que acudirà aquest divendres a entrenar amb normalitat amb la resta de companys.

Malgrat aquest dijous es donava per feta la marxa del capità blanc, i fins i tot es preveia per aquest divendres o dissabte un acte de comiat, el Madrid no hauria acceptat encara autoritzar l'operació malgrat el jugador renunciaria al 35% del salari que tenia signat amb el club blanc, prop d'uns 8,5 milions. La falta d'acord amb uns aspectes fiscals seria l'últim impediment que obstaculitza la sortida de Casillas cap al Porto.

En el retorn als entrenaments al club blanc, Casillas va ser un més dels jugadors que va presentar-se al nou tècnic, Rafa Benítez, de la mateixa forma que Sergio Ramos i Keylor Navas, el futur dels quals tampoc està clar. Aquest diumenge la plantilla marxarà cap a Austràlia, pel que si no s'arriba abans a un acord, és possible que el porter acabi viatjant amb el que encara és el seu club, mentre que el Porto farà les maletes aquest divendres rumb a Holanda, on iniciarà un stage de pretemporada. No es descarta, però, que el porter pugui unir-se al conjunt que entrena Julen Lopetegui aquest cap de setmana.

stats