FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 26/09/2012

El Nàstic segueix sense conèixer el triomf a 2a B i el Prat suma la primera victòria a domicili

L'Espanyol B ha empatat sense gols contra el Binissalem, igual que el Nàstic i el Badalona. Triomfs de Llagostera, Prat, Sant Andreu i Reus

Ara
2 min
L'Espanyol B no ha passat de l'empat contra el Binissalem / RCDESPANYOL.COM

BarcelonaEspanyol B 0 - Binissalem 0

Tot i jugar contra deu durant 70 minuts, l'Espanyol no ha pogut aconseguir el triomf contra el Binissalem. Àngel, al minut 20, ha estat expulsat per agredir Armero i s'ha tirat enrere, dificultant les ocasions de perill dels blanc-i-blaus. Els de Longui s'han quedat sense sumar els tres punts per segona jornada consecutiva.

Nàstic 0 - Badalona 0

El Nàstic no ha pogut sumar el primer triomf de la temporada contra el Badalona. Els granes han tingut ocasions en la primera part per bellugar el marcador gràcies a Uriarte i a Ñoño, mentre que el Badalona ha topat amb el porter Rubén Pérez quan Gabri ha fet un bon xut. En el segon temps, Pelegrí, de falta, ha fet lluir-se el porter grana i, pels locals, Haro ha provat sort i ha gaudit de dues ocasions: en la primera el porter del Badalona ha enviat a córner i en la segona ha xutat per sobre del travesser.

Llagostera 1 - Vila-real B 0

El Llagostera ha aconseguit superar el filial del Vila-real amb un gol de Pitu de penal en el minut 93. El Vila-real B ha sortit intimidant, però de mica en mica els d'Oriol Alsina han anat creant més perill. Abans del descans, els groguets han intentat bellugar el marcador amb dos xuts de Moi i de Zambrano. A les acaballes, amb el Llagostera abocat a l'atac, un defensa visitant ha tocat la pilota amb la mà i Pitu no ha perdonat des del punt de penal.

Olímpic 0 - Prat 1

El Prat ha trencat la imbatibilitat de l'Olímpic, que encara no havia rebut cap gol. Un gol de Rubén al minut 35 ha servit als visitants per sumar els tres punts. Els d'Agustín Vacas han defensat a la perfecció el mínim avantatge en el marcador i han sumat el primer triomf a domicili. L'Olímpic ho ha provat de totes les maneres possibles, però els pals, la defensa i el porter Toni han evitat l'empat.

Constància 1 - Sant Andreu 2

El Sant Andreu ha guanyat el seu partit al camp del Constància remuntant un gol en contra. Al minut 54, l'àrbitre xiulava penal a favor dels d'Inca, i Mateu Ferrer no perdonava. Quatre minuts més tard, els quadribarrats han igualat el partit amb un gol d'Edgar i, al minut 65, el Sant Andreu aconseguia capgirar el marcador amb un altre gol d'Edgar, que s'ha convertit en el protagonista de la nit per als quadribarrats.

Ontinyent 0 - Reus 2

El Reus torna del Clariano, el camp de l'Ontinyent, amb els tres punts a la butxaca gràcies als gols de Beñat i de Sergi Masqué. Els roig-i-negres han aconseguit el primer gol en el minut 38 i, tot just començar la segona part, l'equip reusenc trenava una gran jugada de contraatac i Sergi Masqué tornava a superar el porter local.

stats