Segona Divisió
Esports Futbol 21/10/2012

El Sabadell intentarà recuperar la ratxa de victòries contra un Las Palmas necessitat de punts

Després de tres derrote consecutives (dues a la Lliga i una a la Copa), els de Lluís Carreres s'enfronten a un equip que està en zona de descens

Efe
2 min
Triomf del Sabadell contra el Xerez / CESABADELL

Las PalmasLas Palmas i Sabadell s'enfronten aquest diumenge (20 h.) amb un propòsit idèntic: posar punt i final a la seva mala ratxa i retrobar-se amb el triomf, encara que els qui estan més necessitats són els canaris per la seva delicada classificació.

Els grocs buscaran la seva primera victòria a la Lliga com a local de l'actual temporada, i el destí, curiosament, li presenta aquesta possibilitat contra l'últim rival al qual va derrotar a Gran Canària en la competició regular, en la jornada final del curs passat (3-2).

Contra el quadre català, l'equip groc afronta un segon examen consecutiu a casa després de mostrar una bona imatge dijous passat a la Copa del Rei contra el Racing, al qual va eliminar en la pròrroga (4-2).

Las Palmas pretén que aquest èxit coper li serveixi com a punt d'inflexió a la lliga, encara que el seu entrenador, Sergio Lobera, ja ha avisat que les dinàmiques negatives -vuit partits consecutius sense guanyar- han de canviar-se en la mateixa competició.

El tècnic aragonès tindrà la delicada tessitura d'escollir entre els suplents que van protagonitzar aquesta notable millora contra el Racing, o alguns dels fins ara titulars que no van jugar, com Pignol, David García o Corrales, tres fixos en la defensa més golejada -al costat de la del Guadalajara- d'aquesta Lliga Endavant.

Lobera, fidel al seu costum en els partits que es disputen a l'illa, ha citat tots els futbolistes disponibles, entre els quals no hi ha els centrecampistes David González i Hernán, ni el porter Raúl Lizoain, els tres lesionats.

El Sabadell ha encadenat tres derrotes consecutives, dues d'elles en Lliga i la tercera dimecres passat en Copa del Rei, de manera que els arlequinats tenen necessitat de puntuar si volen aixecar l'ànim i mantenir-se a prop dels llocs de privilegi.

L'eliminatòria copera contra el Còrdova, amb pròrroga inclosa, va obligar a un esforç extra als jugadors del Sabadell i, com a conseqüència, molts arrosseguen problemes físics. De fet, el mig Juanjo i l'atacant Gato ni tan sols han pogut entrar en la convocatòria, mentre que Moha serà dubte fins a l'últim moment.

Gato i Juanjo s'afegeixen a la llarga llista de lesionats que arrossega el Sabadell des de fa setmanes, en què figuren els centrals Dani Tortolero, Abraham Paz i Jesús Olmo, l'extrem Eneko i el davanter Baha. També és baixa l'atacant Manolo Lanzarote, per sanció.

En total, vuit absències de pes que deixen en quadre la plantilla arlequinada, composta per 24 futbolistes. El tècnic Lluís Carreras s'ha vist obligat a completar la convocatòria amb els joves del filial Eric Reverter i Arnau García, que no han debutat encara a la Lliga Endavant.

El partit serà molt especial per al porter del Sabadell Cecilio Pérez 'Nauzet', nascut a Gran Canària i que s'enfrontarà per primera vegada a Las Palmas, equip amb el qual va debutar en la categoria de plata del futbol espanyol fa just deu anys, de la mà del tècnic Josu Uribe.

stats