Espanyol
Esports Futbol 13/06/2012

S'ajorna la citació a Juan Antonio Alcalá, el periodista implicat en el cas Espanyol-Cope

El periodista ha al·legat motius professionals per obtenir una pròrroga d'un mes. La nova data perquè Alcalá declari davant els jutjats serà el 12 de juliol

Efe
1 min

BarcelonaLa jutgessa Carla Martínez Castro ha ajornat al dijous 12 de juliol, al jutjat de Primera Instància número 21 de Barcelona, la citació del periodista de la Cadena Cope Juan Antonio Alcalá, que en principi havia de comparèixer aquest dijous però que ha al·legat motius professionals per obtenir una pròrroga.

La citació de Juan Antonio Alcalá va arribar a petició de la jutgessa perquè el periodista identifiqui la suposada font de la Lliga de Futbol Professional (LFP) que va denunciar a l'emissora el suposat arranjament de l'últim partit entre l'Espanyol i l'Sporting a Cornellà-El Prat, segons fonts judicials.

Alcalá assegura tenir en el seu poder la gravació però es nega a fer-la pública. L'Espanyol va presentar una demanda per danys a la imatge i a l'honor contra l'emissora i també contra el periodista responsable de la informació, als quals el club català reclama tres milions d'euros.

En el cas que es conegui la suposada font de la LFP, l'entitat blanc-i-blava també iniciarà accions judicials contra aquesta.

stats