Futbol
Esports Futbol 13/10/2011

Eto'o vol tornar uns mesos a l'Inter de Milà durant l'aturada de la lliga russa a l'hivern

El davanter camerunès, actual jugador de l'Anzhi, ha proposat jugar al conjunt italià uns mesos a partir del novembre, quan s'acabi el campionat a Rússia

Ara
1 min
Eto'o, amb l'Inter de Milà.

RomaLa lliga russa finalitza el 6 de novembre amb la disputa de la jornada 30, l'última d'un campionat que comença a mitjans de març. Samuel Eto'o, jugador de l'Anzhi rus, vol aprofitar aquests mesos en què els jugadors russos no competeixen, per tornar a Itàlia a defensar la samarreta de l'Inter de Milà, club que va abandonar per signar un contracte milionari amb l'equip de Majachkalá.

El davanter camerunès ha trucat el president de l'Inter, Massimo Moratti, per proposar-li la cessió i, segons els mitjans italians, el club està estudiant la proposta des de la vessant tècnica i econòmica.

El cos tècnic no sap com rebrien els companys a Eto'o, que l'any passat va marcar 37 gols i dubta de si seria positiu, o no, incorporar-lo durant tant poc temps. Econòmicament, l'operació tampoc està clara. Algunes informacions apunten a que Eto'o jugaria gratis aquests mesos, però no sembla gaire probable que el president de l'Anzhi, Suleyman Kerimov, s'arrisqui a cedir el seu milionari fitxatge sense rebre'n cap compensació.

stats