ASCENS A SEGONA DIVISIÓ B
Esports Futbol 10/06/2018

El Sant Andreu i el Terrassa cauen eliminats del 'play-off' d'ascens a Segona B

El Castelló guanya els quadribarrats amb un penal polèmic que ha suposat l'expulsió de Carroza

El Sant Andreu cau eliminat del 'play-off' d'ascens a Segona B

BarcelonaEl Sant Andreu i el Terrassa jugaran una temporada més a la Tercera Divisió del futbol estatal després de caure eliminats al 'play-off' d'ascens a la Segona Divisió B. El conjunt quadribarrat no ha pogut rematar la sèrie a doble partit (1-1) contra el Castelló després del 0-0 de l'anada. Una acció polèmica abans d'arribar al descans ha decidit l'enfrontament al Narcís Sala. L'àrbitre ha xiulat penal i expulsió de Carroza en una falta polèmica a la frontal de l'àrea local.

Amb un home menys, el Sant Andreu ha intentat l'èpica per seguir viu en la lligueta d'ascens. Un gol d'Óscar en el tram final ha alimentat el seu somni. El marcador, però, no s'ha mogut més i el Castelló ha aconseguit la classificació.

El Terrassa tampoc ha tingut sort. Els vermells han vist com el Compostel·la ha capgirat el 2-0 del xoc d'anada. Els gallecs han pogut empatar el resultat global abans de la pausa del descans (2-0). A la represa, instants després del xiulet del col·legiat, el Compostel·la ha fet el tercer i definitiu gol que ha tancat l'eliminatòria.