SEGONA B
Esports Futbol 09/09/2012

L'Espanyol B empata amb el Badalona (0-0) i és el líder del grup 3 de Segona B

L'Hospitalet ha golejat el València Mestalla (4-0) i el Nàstic ha perdut contra el Vila-real B (3-1). El Prat-Llagostera i el Reus-Sant Andreu han acabat sense gols. Al grup 2, el Lleida ha empatat a zero amb el Sestao

Ara
2 min
El Reus i el Sant Andreu han empatat a zero

BarcelonaL'Hospitalet 4 - València Mestalla 0

L'Hospitalet ha guanyat de manera contundent el València Mestalla. El davanter Sergio Cirio ha obert la llauna (min 5) i abans del descans, Hammouch i Osado han ampliat distàncies. Ja a les acaballes del partit, novament Sergio Cirio ha aconseguit el quart gol per als riberencs, que escalen fins a la segona posició a la taula.

Badalona 0 - Espanyol B 0

El filial blanc-i-blau ha sumat un nou punt després d'empatar a zero contra el Badalona. Els de Raúl Longhi són líders en solitari del Grup III de Segona B, mentre que el Badalona és quart i es manté en la zona de privilegi. Els escapulats han tractat de sorprendre l'Espanyol B amb ràpids contraatacs, però els defenses del filial periquito han estat atents per evitar el perill.

Vila-real B 3 - Nàstic 1

El Nàstic ha perdut al Miniestadi de Vila-real i ocupa posicions de la zona baixa de la taula. Els de Kiko Ramírez s'han vist sorpresos pel filial groguet, que ha marcat tres gols en 28 minuts: Chamorro ha marcat en el minut 9; tres minuts més tard, Lucas Viale es feia un gol en pròpia porta i, al minut 28, novament Chamorro ha vist porteria. Als sis minuts de la represa, el Nàstic ha retallat distàncies amb un gol de Mairata i, tot i el setge dels tarragonins, els grana no han pogut remuntar.

Prat 0 - Llagostera 0

Repartiment de punts entre pota blaves i gironins. Ha estat un partit en què les defenses s'han imposat als atacs i on els porters han certificat que el partit no podia passar del 0-0 final. El punt serveix als homes d'Oriol Alsina i Agustín Vacas, que ara sumen un total de quatre punts i se situen a la zona mitja de la classificació.

Reus 0 - Sant Andreu 0

Un altre empat sense gols al grup tercer de la Segona B. El matx entre reusencs i andreuencs, però, ha estat polèmic. El roig-i-negre Sergio León ha estat expulsat per doble groga després de, segons l'àrbitre, simular un penal. Santi Castillejo, tècnic local, no ho ha vist així i en roda de premsa ha comentat que el penal sobre León era clar. El Sant Andreu tampoc ha acabat amb onze homes ja que en el tram final Jorge Muñoz també ha estat expulsat. Amb aquest punt el Reus en suma 4 i el Sant Andreu 5.

Lleida 0 - Sestao 0 (Grup II)

El Lleida Esportiu no ha pogut passar de l'empat al Camp d'Esports contra un Sesto River molt conservador. Els locals han intentat ser més incisius, però el partit dels catalans tampoc ha estat massa bo. Els bascos, que han donat l'empat per bo, han tractat de defensar per endur-se un punt que els dóna una mica d'aire a la Lliga. La bona notícia del partit ha estat la recuperació de Jesús Imaz, que ha debutat en Lliga i ha deixat enrere la lesió que va patir ara fa tres setmanes. Els catalans deixen de sumar dos punts i baixen al segon lloc de la classificació amb set punts, dos menys que el líder, l'Alabès.

stats