Espanyol
Esports Futbol 04/09/2013

Sergio Tejera va preferir quedar-se a l'Espanyol malgrat que el club no comptava amb ell

El migcampista de l'Espanyol no entra als plans de Javier Aguirre, però el tècnic diu que serà un jugador més de la plantilla

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsSergio Tejera s'ha quedat finalment a l'Espanyol malgrat que l'entitat el va convidar a buscar-se una sortida al mercat de fitxatges.

Javier Aguirre ha reconegut aquest dimecres que es tracta d'una situació complicada, ja que compta amb cinc migcampistes: "Li vam dir fins a l'últim dia que es busqués equip. No és una situació fàcil, però es gestiona amb respecte. És jove i és un actiu del club. El futbol són formes i estils, no encaixava i ja està".

Aguirre ha apuntat que serà un jugador més de la plantilla, malgrat la situació de l'estiu. "Té els mateixos drets i obligacions. Serà reprès si fa alguna cosa malament, o aplaudit si fa alguna cosa bé, no tinc perquè marginar-lo. Tindrà el mateix tracte que els altres, assistirà a les xerrades i als entrenaments", ha explicat.

De totes maneres, el preparador mexicà ha comentat que espera que d'hora "es trobi una solució". És possible que hi pugui haver novetats al mercat d'hivern. "És un noi extraordinari com a persona, molt estimat al vestidor, té bona química amb els companys. Ja que el tenim aquí doncs és benvingut i és un més", ha afegit Aguirre.

stats