Espanyol
Esports Futbol 03/03/2014

Sidnei: "Vam aconseguir un punt important fora de casa"

El central de l'Espanyol considera que l'equip va fer un "bon treball davant un gran equip" i es mostra satisfet pel seu rendiment personal aquesta temporada

Efe
1 min

BarcelonaEl central de l'Espanyol Sidnei ha afirmat que davant el Getafe, dissabte passat al Coliseum Alfonso Pérez, "vam aconseguir un punt important fora de casa, vam fer un bon treball davant un gran equip" i s'ha mostrat satisfet pel seu rendiment personal aquesta temporada.

El defensa brasiler ha insistit, en els mitjans del club, en que la dinàmica blanc-i-blava, amb 33 punts, és la correcta. "Estem en el bon camí i cal seguir així. Penso que podem aconseguir coses positives en aquest tram de temporada", ha apuntat. El primer objectiu de l'equip és amarrar la permanència com més aviat millor.

De tota manera, ara Sidnei només pensa a fer bo aquest empat en la pròxima jornada de Lliga, davant l'Elx a Cornellà - El Prat diumenge a les 12 h. "Estem en el nostre estadi i hem de buscar els tres punts de la victòria", ha asseverat el futbolista, cedit aquesta temporada pel Benfica portuguès.

A nivell personal, el jugador ha explicat que intenta treure el màxim rendiment possible als minuts que li dóna l'entrenador, Javier Aguirre: "Sempre treball per aprofitar les oportunitats de la millor forma possible, quan arribin. Vull ajudar a l'Espanyol a aconseguir els seus objectius".

Fora del camp, Sidnei s'ha definit com "una persona tranquil·la". "M'agrada passejar per Barcelona, anar al centre comercial i escoltar música, sobretot samba brasilera", ha afegit.

stats