Espanyol
Esports Futbol 14/03/2013

Simao, intervingut amb èxit d'una lesió al dit polze de la mà dreta

La intervenció ha estat realitzada per l'equip mèdic del doctor Ramon Cugat

Efe
1 min
Simao Sabrosa, en un entrenament a Sant Adrià

Sant Adrià de BesòsSimao Sabrosa, extrem de l'Espanyol, ha estat intervingut aquest dijous amb èxit del trencament parcial del tendó extensor del dit polze de la mà dreta que va patir a l'entrenament del passat dia 8 i ja és a casa, segons ha informat el club blanc-i-blau. El futbolista portuguès descansarà fins dilluns, quan els blanc-i-blaus tornaran a la feina a la Ciutat Esportiva, després d'enfrontar-se al Màlaga diumenge que ve.

La intervenció ha estat realitzada per l'equip mèdic del doctor Ramon Cugat i no s'ha registrat cap tipus de problema. Aquesta intervenció ambulatòria no suposarà cap contratemps per a la disponibilitat del jugador; de fet, l'Espanyol ha assegurat que en cas que Simao no estigués sancionat per al partit d'aquest diumenge, podria estar a la gespa de La Rosaleda contra el Màlaga amb totes les garanties.

D'una altra banda, el davanter italo-uruguaià Cristhian Stuani se sotmetrà aquesta tarda a un TAC per determinar l'abast de les seves molèsties al peu esquerre.

stats