Espanyol
Esports Futbol 26/04/2013

Simao no s'entrena amb el grup i és dubte per al Granada

D'altra banda, el porter Cristian Álvarez i el lateral Felipe Mattioni tampoc han treballat amb el grup i prossegueixen amb les seves respectives recuperacions

Efe
1 min
Simao Sabrosa, en un entrenament a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsSimao Sabrosa no s'ha entrenat aquest divendres al matí amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva i és dubte per al partit de diumenge davant el Granada.

El portuguès s'ha sotmès aquest divendres a una ecografia i a una ressonància que han revelat un edema muscular al soli de la cama esquerra.

Les molèsties han impedit al jugador treballar amb normalitat durant tota la setmana, a més, els serveis mèdics controlaran la seva evolució i dissabte determinaran si està disponible per jugar davant el conjunt andalús.

D'una altra banda, el porter hispanoargentí Cristian Álvarez i el lateral dret brasiler Felipe Mattioni tampoc han treballat amb el grup i prossegueixen amb les seves respectives recuperacions individualitzades.

El porter pateix un trencament de grau 1 al bíceps femoral de la cama dreta i el defensa un microtrencament al soli esquerre.

La plantilla tornarà a entrenar-se dissabte a les 10.30 hores a l'estadi de Cornellà-el Prat a porta tancada i després de la sessió es coneixerà la llista de convocats per al partit del Granada.

stats