BARÇA
Esports Futbol 24/04/2013

Simao treballa al marge per una sobrecàrrega al soli

El jugador brasiler de l'Espanyol no hauria de tenir problemes per jugar aquest diumenge contra el Granada

Ara
1 min
Simao Sabrosa, en un entrenament a Sant Adrià

Sant Adrià de BesòsEl futbolista de l'Espanyol Simao Sabrosa ha treballat aquest dimecres al marge del grup per una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra, tot i que en principi no hauria de tenir problemes per jugar diumenge que ve contra el Granada.

D'altra banda, el porter Cristian Álvarez segueix el procés de readaptació muscular amb els fisioterapeutes de l'entitat blanc-i-blava. El capità va patir contra el Getafe un trencament de grau 1 al bíceps femoral de la cama dreta i estarà unes tres setmanes de baixa.

El lateral dret Felipe Mattioni, amb un microtrencament al soli de la cama esquerra, ha incrementat aquesta setmana el seu ritme de treball. L'Espanyol ha informat que en els pròxims dies no es descarta que el futbolista brasiler comenci a treballar amb el grup a la Ciutat Esportiva.

Finalment, el migcampista Raúl Baena ja s'ha recuperat de la gastroenteritis que li va impedir entrenar-se aquest dilluns. El lateral esquerre Víctor Álvarez també ha superat les molèsties pel fort cop al canell que va rebre en l'última sessió de treball amb l'equip.

stats