Primera Divisió
Esports Futbol 27/04/2016

Simeone, sancionat amb tres partits

El tècnic de l'Atlètic de Madrid no tornarà a seure a la banqueta a la Lliga

Ara
1 min
Diego Simeone quan va ser expulsat per Mateu Lahoz.

BarcelonaDiego Pablo Simeone, entrenador de l'Atlètic de Madrid, ha estat sancionat pel Comitè de Competició amb tres partits. El tècnic va ser expulsat durant el partit contra el Màlaga perquè una pilota va invadir el terreny de joc i va ser impossible detectar-ne la seva procedència.

L’àrbitre del partit, Mateu Lahoz, va complir escrupolosament el reglament i va expulsar Simeone. El motiu és que no va poder “identificar” el responsable, tal com va fer constar a l’acta, i per tant estava obligat a expulsar l’entrenador. En cas de saber qui havia sigut, i si no formava part de l’equip, la culpa hauria sigut del delegat. El mateix entrenador va reconèixer a la roda de premsa posterior que l’àrbitre havia aplicat correctament el reglament.

Si bé inicialment no es coneixia l’autor, les càmeres de televisió van permetre desvelar posteriorment que havia sigut un recollidor de pilotes. Aquest és l’argument que va intentar utilitzar el conjunt matalasser. De totes maneres, les imatges també evidencien que el Cholo va incitar l’aplegapilotes a llançar l’esfèrica al camp i, per tant, el podria considerar igualment culpable.

stats