Espanyol
Esports Futbol 19/01/2013

Stuani supera les molèsties al quàdriceps i comença la feina de camp

Víctor Sánchez, amb molèsties al turmell, i Cristian Álvarez, encara amb problemes musculars, no s'entrenen amb el grup. Ernesto Galán acaba la sessió amb una elongació als isquiotibials

Efe
1 min
Els jugadors de l'Espanyol, en un entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià

Sant Adrià de BesòsCristhian Stuani ha superat les molèsties al quàdriceps de la cama dreta i ja ha començat la feina de camp, encara que els metges esperaran a principis de la setmana que ve per veure si treballa amb el grup.

El migcampista Víctor Sánchez, per la seva banda, manté les molèsties al taló dret. La talàlgia li impedeix exercitar-se amb normalitat, encara que totes les proves mèdiques han resultat negatives. Els metges controlaran la seva evolució per determinar quan torna a estar disponible per a l'entrenador.

El porter Cristian Álvarez segueix exercitant-se al marge del grup. El porter arrossega des de fa més d'un mes una distensió a la musculatura isquiotibial de la cama dreta. El capità mostra una bona evolució, però el procés és més lent del previst. El club ha assegurat que no es tracta de cap recaiguda en la seva lesió.

A més, el lateral dret Ernesto Galán ha acabat l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva amb una elongació als isquiotibials de la cama esquerra. A partir de dilluns el madrileny se sotmetrà a diverses proves mèdiques per conèixer l'abast exacte i l'evolució del problema.

L'equip tornarà a la feina dilluns a les 19.00 hores a la Ciutat Esportiva.

stats