FUTBOL
Esports Futbol 26/02/2018

Òscar Garcia Junyent, amb un traumatisme a la mandíbula després de rebre l'impacte d'un objecte abans d'un partit

L'entrenador ja ha rebut l'alta hospitalària

Efe / Ara
1 min
Òscar Garcia Junyent, tècnic de l'Olympiacos, després de rebre l'impacte d'un objecte

AtenesEl partit de la lliga grega entre el PAOK i l'Olympiacos a Salònica va ser suspès aquest diumenge després que l'entrenador de l'equip visitant, el català Òscar Garcia Junyent, fos ferit per un objecte llançat des de les grades.

Junyent va ser colpejat per un rotllo de paper a la cara. L'objecte va impactar a l'ull del tècnic quan els jugadors es disposaven a entrar al camp de joc i ell anava a asseure's a la banqueta.

El rotllo de paper, que segons els mitjans locals és dels que s'utilitzen per a les caixes enregistradores, va ser llançat des d'una distància important, de manera que l'impacte a la cara va ser contundent. Les imatges mostren Junyent amb la mà a la cara i tapant-se els ulls pel dolor.

Després de ser atès pel metge als vestidors de l'estadi, es va decidir traslladar-lo a un hospital per a un examen més profund.

La tensió a les grades es va viure des de l'arribada dels aficionats al camp del PAOK, que, tot i la intensa pluja que queia a Salònica, van omplir l'estadi. Un cop es va haver suspès el partit, l'estadi es va buidar i es van registrar els primers enfrontaments entre les aficions a l'exterior.

Traslladat a un hospital de Salònica

L'entrenador català va ser ingressat en un hospital de Salònica, on ha passat la nit en observació. L'exjugador del Barça pateix, entre altres coses, vertigen i un traumatisme al coll i a la mandíbula. Durant el matí d'aquest dilluns, l'entrenador de l'Olympiacos ja ha pogut abandonar el centre mèdic on havia estat ingressat després d'haver rebut l'alta mèdica.

stats