Lliga BBVA
Esports Futbol 13/10/2014

'El Madrid real': TV3 analitza la llegenda negra de la glòria blanca

El documental fa un recorregut per una etapa de la història del Reial Madrid i s'emetrà finalment aquest dijous

Ara
1 min
Di Stéfano i Kubala s’abracen davant la presència de Nicolau Casaus, l’any 1990.

BarcelonaFinalment, TV3 no emetrà aquest dijous (22.40 hores) a 'Sense ficció' el documental 'El Madrid real. La llegenda negra de la glòria blanca'. Inicialment, el documental estava previst per aquest dimarts però l'actualitat política ha modificat la graella. La direcció de TV3 ha decidit situar un '.Cat' especial al lloc de la graella que havia d'anar el documental. La cinta s'emetrà, així, al lloc que deixarà buit '.Cat' en el 'pirme time' de dijous.

En aquest documental, el periodista Carles Torras fa un recorregut per una etapa de la història del Reial Madrid i analitza els factors que van convertir un club pràcticament desconegut en un club amb un palmarès d'èxits aclaparador. "Durant una època, això és obvi, el Reial Madrid ha tingut tots els favors del món", reconeix el periodista José María García durant el documental, que analitza els 20 anys en què el Barça va estar sense guanyar una lliga, la construcció del Santiago Bernabéu o el fitxatge d'Alfredo di Stéfano.

Els periodistes Miguel Ors i José María García, els futbolistes Alfredo di Stefano i Ignacio Zoco, l'àrbitre Ildefonso Urízar Aspitarte, l'expresident del Barça Agustí Montal, l'exdirigent del Reial Madrid Gregorio Paunero o el mateix Francisco Franco, nét del 'Generalísimo', són alguns dels testimonis que apareixen en aquest documental.

stats