València
Esports Futbol 12/02/2011

El València amenaça el futur de Quique Sánchez Flores en una 'final' per l'Atlètic de Madrid

L'Atlètic de Madrid és a 14 punts de la Champions, el gran objectiu matalasser de la temporada, i una derrota costaria el lloc a l'entrenador

Redacció
1 min
Mauricio Pochettino i Quique Sánchez Flores.

MadridAtlètic de Madrid i València juguen al Vicente Calderón (18h) un partit entre dos equips amb trajectòries totalment oposades. Els valencianistes, amb una ratxa de 8 partits sense perdre (6 victòries i 2 empats); mentre els matalassers molt lluny de la zona europea i amb l'entrenador Quique Sánchez Flores a la corda fluixa.

Per aquest partit, el tècnic del València, Unai Emery, té les baixes del sancionat Ever Banega; de Juan Mata, encara no recuperat de la lesió; i Jeremy Mathieu, que ha tingut problemes físics aquesta setmana. Baixes que s'afegeixen als lesionats de llarga durada: Albelda, César i Moyà.

El d'aquesta tarda és l'últim tren amb opcions de Champions per l'Atlètic de Madrid, a 14 punts de la quarta plaça. Uns números que han deixat Quique en una situació molt compromesa, tot just uns mesos després d'haver aconseguit el 'doblet' (Lliga Europa i Supercopa).

Per aquest partit el tècnic recuperarà el seu 1-4-4-2 habitual amb Reyes i Juanfran a les bandes, i Forlán -després de ser suplent al Camp Nou- i Agüero en punta. Qui no podrà jugar, en canvi, és el xec Tomas Ujfalusi, per acumulació de targetes; ni el brasiler Filipe Luis, per un problema muscular.

stats