Espanyol
Esports Futbol 27/11/2013

Víctor Álvarez: "He de seguir lluitant per jugar"

El lateral de l'Espanyol assegura que contra el Rayo es va sentir "còmode" i celebra la competència que hi ha a la plantilla

Efe
1 min
Víctor Álvarez en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsVíctor Álvarez està convençut que ha de "lluitar per seguir jugant", després de disputar el primer partit diumenge davant el Rayo Vallecano després de ser operat del cor fa set mesos a l'Hospital Clínic de Barcelona.

El futbolista, de 20 anys, ha confessat que va acabar "molt content, al marge d'algunes molèsties" i manté la seva voluntat de seguir a l'Espanyol, pel que no es planteja una sortida al mercat d'hivern. "L'entrenador m'ha donat molta confiança", ha assegurat el blanc-i-blau.

Davant el Rayo va actuar com a extrem esquerre, encara que el seu lloc habitual és el de lateral: "Jugaré en funció del que em demani el tècnic en tot moment. Tant jo com altres futbolistes de la plantilla podem participar en diverses posicions i personalment, estic encantat".

La competència a l'equip ha provocat nombrosos canvis en l'onze i en les convocatòries, cosa que no inquieta la plantilla. "Els jugadors ho vivim bé. Això fa que cada setmana ho donis tot en els entrenaments per tenir continuïtat a l'equip", ha explicat el barceloní.

D'altra banda, Víctor Álvarez ha valorat l'agenda de la Reial Societat, el pròxim rival, ja que aquest dimecres s'enfronta al Xakhtar Donetsk a Ucraïna. "És veritat que viatgen i poden venir una mica cansats, encara que hem de pensar en nosaltres. Esperem aconseguir una altra victòria", ha apuntat.

stats