Espanyol
Esports Futbol 08/10/2014

Víctor Álvarez "Hem fet un pas enrere per estar més forts en defensa"

El defensa periquito admet que està "al 100%" i ficat "en la dinàmica" de l'equip després de la intervenció quirúrgica al cor

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsEl lateral esquerre de l'Espanyol Víctor Álvarez ha explicat aquest dimecres, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, que en les últimes jornades l'equip ha fet "un pas enrere per estar més forts en defensa", una de les raons del bon moment del bloc. El del planter ha augurat que amb aquest plantejament el més normal és que l'equip vagi endavant i, a partir d'aquí, busquen l'equilibri.

El propi entrenador, Sergio González, va apuntar recentment que havia preferit no córrer riscos darrere i assentar millor els conceptes tàctics de l'equip.

Víctor Álvarez ha assegurat que, individualment, la posició en la qual jugui li és indiferent. "A mi tant me fa, el que vull és acumular minuts i jugar", ha dit el jugador, a qui el tècnic ha alineat tant al lateral esquerre com a la banda, amb un perfil més ofensiu.

En l'últim partit contra la Reial Societat al Power8 Stadium, Álvarez va ser titular i va jugar més avançat per contrarestar l'ofensiva del bloc donostiarra. "L'entrenador buscava dos futbolistes amb profunditat i que defensivament també poguéssim ajudar l'equip", ha analitzat.

Sobre el seu estat de forma després de l'operació de cor a la qual es va sotmetre al maig de l'any passat, ha comentat: "Estic al cent per cent, de ple en la dinàmica del grup. Després de la intervenció em trobo bé i ara només espero ajudar i donar una mica més".

stats