Espanyol
Esports Futbol 21/05/2013

Víctor Álvarez s'opera aquest dijous d'un problema cardíac controlat des de la pretemporada

El defensa serà intervingut a l'Hospital Clínic de l'afecció cardíaca que se li va diagnosticar el passat estiu i que ha anat supervisant periòdicament durant aquests mesos

Ara
1 min

BarcelonaEl lateral de l'Espanyol, Víctor Álvarez serà intervingut quirúrgicament aquest dijous per un problema cardíac a la vàlvula aòrtica. El problema està controlat des del passat mes de juliol quan va ser diagnosticat, poc abans de començar la pretemporada, pels serveis mèdics del club i pel servei de cardiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.

La intervenció, programada des del passat mes de desembre, se celebrarà el dijous 23 de maig a l'Hospital Clínic de Barcelona, sota la supervisió del servei de cardiologia de l'hospital.

Víctor Álvarez, que ha anat sotmetent-se a controls periòdics al llarg d'aquests mesos, s'ha convertit aquesta temporada en un jugador habitual del primer equip, amb el qual ha entrenat tots els dies. De fet, la temporada que ve ja tindrà fitxa del primer equip. El jugador ha anat convocat en 35 partits de Lliga i ha disputat un total de 18 (l'últim, el passat diumenge a La Corunya), a més de la semifinal de la Copa Catalunya i un altre de l'eliminatòria de la Copa del Rei davant el Sevilla.

stats