ESPANYOL
Esports 15/11/2016

Víctor Sánchez apaga la polèmica sobre la seva renovació

El migcampista es mostra conciliador i optimista sobre la seva continuïtat

Roger Requena
2 min
Víctor Sánchez, migcampista de l’Espanyol, va fer unes declaracions sorprenents.

Sant Adrià de Besòs"Divendres passat ens vam dir què pensàvem per telèfon i ja està solucionat, no hi haurà més problemes", ha reconegut amb to conciliador Víctor Sánchez, que ha parlat aquest dimarts per primer cop després de les polèmiques declaracions posteriors al partit de l'última jornada contra l'Athletic en què acusava el conseller delegat, Ramon Robert, d'haver incomplert algunes promeses sobre la seva renovació.

D'entrada, s'ha mostrat "content" respecte a la seva situació al club. A més, ha avançat que en els pròxims dies totes dues parts s'asseuran per tractar la situació, encara que de moment no s'han fixat cap data per tancar les negociacions. El jugador, però, s'hi ha mostrat optimista: "Espero renovar, sí".

El de Rubí ha parlat clar sobre el que han donat de si les seves declaracions. "No m'ha agradat el que ha passat aquesta setmana, s'ha parlat molt de mi", s'ha sincerat el jugador, que ha argumentat el moment i forma triats per fer unes declaracions que ha reconegut que no eren improvisades: "Mai m'ha agradat dir les coses en públic, prefereixo fer-ho en privat. Ho vaig fer meditadament, però a partir d'ara ho portarem de forma privada". Precisament, tal com li havia demanat el club en boca del conseller delegat, l'home encarregat de dirigir les negociacions. A més, ha negat que parlés per un tema de desequilibris salarials. "És un tema personal, cadascú ha de mirar-se i veure què aporta a l'equip, i no mirar els altres companys, ja que són casos diferents".

Si Robert va qualificar de "correcta" la relació amb el jugador, el migcampista ha aclarit que no té "tensió" ni està "enfadat" amb el conseller delegat. "Quan parlo és perquè tinc una visió i uns arguments vàlids, la meva relació amb el club no ha canviat, ara hem de remar tots en la mateixa direcció", ha conclòs.

stats