EUROPA LEAGUE
Esports Futbol 26/02/2015

El Vila-real es fixa l'objectiu d'aconseguir un gol contra el Salzburg per fer valer el 2-1 de l'anada

El conjunt de La Plana disputa la tornada dels setzens de final de l'Europa League al camp dels Red Bull Salzburg (19 h, Gol Stadium)

Els jugadors del Vila-real, celebrant el primer gol contra el Salzburg a l'Europa League / DOMENECH CASTELLÓ / EFE

Vila-realEl Vila-real visita els Red Bull de Salzburg, en la tornada dels setzens de final de la Lliga Europa, amb l'objectiu de marcar almenys un gol que contribueixi a fer valer la victòria, per 2-1, que l'equip castellonenc va aconseguir a casa la setmana passada (19 h, Gol Stadium).

El que intentarà evitar un Salzburg que confia a donar la volta a l'eliminatòria recolzat en els seus seguidors, que ompliran els gairebé 30.000 seients del seu estadi. No obstant això, són conscients que hauran de superar certs contratemps defensius.

L'entrenador dels 'toros vermells', Adi Hütter, haurà improvisar l'alineació causa de la important baixa de dos volants defensius: els internacionals austríacs Stefan Ilsanker, per acumulació i targetes, i Christoph Leitgeb, per una recaiguda en unes molèsties en un genoll.

"La presència de Leitgeb és més que qüestionable, es pot comptar que no jugarà", ha explicat Hütter, que ha afegit que té "solucions", però que no les vol revelar.

La resta de l'equip està en bones condicions físiques i ha tingut minuts de descans ja que no van jugar el cap de setmana, en l'empat a domicili (2-2) contra el Ried.

Encara que un empat sense gols també serviria perquè l'equip castellonenc que entrena Marcelino García Toral arribi als vuitens de final, una sola diana a favor faria créixer les opcions del Vila-real, ja que els jugadors consideren que és molt arriscat fiar l'objectiu a un zero a zero.

El partit estarà marcat per l'estat del terreny de joc, l'afluència de públic i les condicions meteorològiques, ja que es jugarà sobre gespa artificial, amb un possible ple i temperatures al voltant d'un grau sobre zero.

Respecte al possible onze del Vila-real, es veurà marcat per la tornada a l'equip dels jugadors que van descansar en l'últim partit de Lliga i considerats com a titulars, el que suposarà la tornada de Musacchio, Víctor Ruiz, Manu Trigueros, Tomás Pina, Mario Gaspar, Denis Cheryshev o Luciano Vietto.

El tècnic ha fet una convocatòria de 20 homes (en descartarà dos abans del partit) i només té les baixes de Bruno Soriano, Adrián Marín i Bojan Jokič, que segueixen lesionats.

Alineacions probables

Salzburg: Gulacsi; Schwegler, Caleta-Car, Hinteregger, Ulmer; Sabitzer, Ramalho, Keita, Bruno; Djuricin, Soriano.

Vila-real: Sergio Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Pina, Trigueros, Jonathan Dos Santos, Cheryshev, Vietto, Uche.

Àrbitre: Kenn Hansen (Danès)

Estadi: Red Bull Arena.

Hora: 19 h (Gol Stadium).