Espanyol
Esports Futbol 02/03/2013

Wakaso, perdonat, torna a la convocatòria per jugar contra el Valladolid

No disputa un partit oficial amb l'Espanyol des del 20 de desembre, i va rebre una sanció del club blanc-i-blau per arribar més tard del compte de la Copa d'Àfrica

Ara
1 min
Wakaso, en un entrenament

Sant AdriàEl jugador Mubàrak Wakaso és la principal novetat en la llista de convocats que ha facilitat l'entrenador blanc–i–blau, Javier Aguirre, amb vistes al partit d'aquest diumenge contra el Valladolid (Cornellà–El Prat, 17 h). Wakaso, que no disputa un partit oficial des del 20 de desembre davant el Deportivo de la Corunya, va participar en la passada edició de la Copa d'Àfrica i, posteriorment, es va incorporar amb retard a la disciplina del primer equip.

El lateral brasiler Mattioni –baixa en l'últim partit per decisió tècnica– també torna a la convocatòria, mentre que n'han quedat fora el davanter Cristhian Stuani –sancionat– i Juan Forlín. D'altra banda, també ha quedat fora Raúl Baena, que no s'ha recuperat de les seves molèsties a l'esquena.

La llista completa és: C. Álvarez, Mattioni, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Sergio García, Verdú, Longo, Kiko Casilla, H. Moreno, Javi López, Petrov, Capdevila, Colotto, Simao, Wakaso, C. Gómez, Christian Alfonso i Víctor Álvarez.

La plantilla blanc-i-blava es concentra aquest dissabte a les 20.30 h. Dilluns els jugadors s'exercitaran a partir de les 10.30 h a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià en una sessió que serà a porta oberta.

stats