Espanyol
Esports Futbol 06/04/2013

Wakaso i Tejera tornen a la convocatòria i cauen Capdevila i Christian Alfonso

El lateral esquerre, finalment, no s'ha recuperat a temps de les molèsties musculars que patia. Aguirre s'endú 18 futbolistes a Pamplona per enfrontar-se a l'Osasuna al Reyno de Navarra (17h)

Ara
1 min
Wakaso torna a temps i Capdevila s'exercita en solitari

BarcelonaMubarak Wakaso, sancionat la setmana passada, i Sergio Tejera, descartat en els últims partits, són les principals novetats de la llista de convocats que aquest dissabte ha fet pública Javier Aguirre. L'entrenador de l'Espanyol no podrà comptar amb Víctor Sánchez, que haurà de complir un partit de sanció per acumulació de grogues, ni amb Joan Capdevila, que no ha superat les molèsties musculars que l'han fet entrenar a menor ritme durant tota la setmana. El tècnic mexicà, a més, ha decidit prescindir de Christian Alfonso.

La llista de 18 futbolistes per jugar contra l'Osasuna a Pamplona aquest diumenge (17h) la formen: Cristian Álvarez, Mattioni, Raúl Rodríguez, Tejera, Forlín, Baena, Stuani, Sergio García, Verdú, Longo, Kiko Casilla, Héctor Moreno, Javi López, Petrov, Colotto, Simao, Wakaso i Víctor Álvarez.

stats