Espanyol
Esports Futbol 04/11/2011

Weiss: "Sabia que no seria fàcil venir a Espanya i jugar tots els partits"

L'extrem de l'Espanyol, cedit pel Manchester City, ha reconegut que quan va fitxar per l'entitat catalana aquest estiu "ja sabia que no seria fàcil venir a Espanya i jugar tots els partits des de l'inici"

Efe
1 min
Weiss en roda de premsa.

Sant Adrià del BesòsVladimir Weiss ha reconegut que quan va fitxar per l'entitat catalana aquest estiu "ja sabia que no seria fàcil venir a Espanya i jugar tots els partits des de l'inici".

L'eslovac assisteix a sis hores setmanals de classe en castellà: "Em va molt bé. L'entrenador em va comentar que aprendre l'idioma era una de les coses més importants. Aprenc bastant ràpid i m'entenc cada vegada més amb els meus companys i també amb el tècnic".

L'adaptació al futbol espanyol també és clau. "Necessitava entendre el joc una mica més, perquè és diferent de la Premier League. Diumenge passat, davant el Màlaga, vaig tenir l'oportunitat de demostrar que estic millorant en la meva adaptació a aquesta competició", ha confessat el futbolista.

D'altra banda, Weiss no ha volgut valorar el seu futur, en assegurar que "tinc un any més de contracte amb el City i no és moment de parlar d'això per respecte. És massa d'hora per decidir ara si em vull quedar aquí o no. Però estic gaudint aquí i si el City no em volgués l'Espanyol podria ser una opció".

Finalment, l'extrem ha ressaltat el diferent criteri dels àrbitres de la Lliga i la Premier. "A Espanya es protegeix més el jugador. Jo he disputat quatre partits i tinc quatre targetes. A Anglaterra i Escòcia el joc és més dur, físic, té més jugades de contacte i no hi ha tantes grogues", ha apuntat.

stats