POLÈMICA

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet desmenteix que vulgui prohibir la publicitat de Catgas al club de futbol sala

Catgas Energia, patrocinador del club, denuncia que volen prohibir la seva publicitat de color groc

El gerent de Catgas Energia, Pere Gran, ha passat pels micròfons de RAC1 per explicar una piulada que ha fet aquest dimarts a la nit: "Sembla que l'Ajuntament vol prohibir la publicitat de Catgas Energia amb el color groc de fons per ordre del ponent regidor d'Esports (PSOE)", càrrec que ocupa Dani Salgado. Catgas Energia és l'empresa que patrocina l'FS Garcia de Santa Coloma de Gramenet. 

Fins a la temporada passada Salgado era jugador del Catgas Energia, el club de la seva ciutat i que va decidir no renovar-lo. De fet, en referència a Salgado, Gran ha afirmat que "é s una persecució des que el van fer fora del club". El gerent de Catgas Energia s'ha mostrat clar: " Si hi ha una llei que prohibeix el color groc, el canviarem. Però treure'l perquè sí és una aberració. Si ens obliguen a fer-ho, perilla el patrocini. Si seguim sent els patrocinadors, l'uniforme serà groc la temporada que ve".

Gran també ha explicat que han triat aquest color "per donar una nova imatge", i que estan molt ofesos amb "el que estan fent amb els presos polítics". De moment des de Catgas han demanat a l'Ajuntament que els comuniqui per escrit la decisió i estan esperant la resposta.

Dani Salgado desmenteix les acusacions

L'altre protagonista de la polèmica, el regidor d'esports Dani Salgado, també ha passat aquest dimecres pels micròfons de RAC1. L'exfutbolista s'ha mostrat sorprès per la polèmica i ha rebatut les acusacions de Pere Gran: "No hi ha cap problema amb la publicitat de Catgas. Poden posar-la del color que vulguin, com han fet tota la temporada. Ara bé, volem que al centre de la pista es vegi l'escut de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, és l'únic que demanem". En aquest sentit, el regidor s'ha mostrat obert a la possibilitat que l'escut de Santa Coloma comparteixi espai amb el color groc al centre de la pista. 

Pel que fa a les declaracions de Gran sobre la marxa de Salgado del club colomenc, l'actual regidor d'Esports ha volgut deixar clar que la seva relació amb l'FS Garcia és "extraordinària". 

Més continguts de