TENNIS
Esports 31/05/2019

Rafa Nadal fa els deures i es classifica pels vuitens de final de Roland Garros (1-6, 3-6, 6-4 i 3-6)

Federer i Muguruza també han passat de ronda després de vèncer Ruud i Svitolina, respectivament

Adrià Fernández
1 min
Rafa Nadal ha vençut David Goffin en quatre sets (1-6, 3-6, 6-4 i 3-6) en els vuitens del Roland Garros

BarcelonaRafa Nadal ha fet els deures i s'ha classificat pels vuitens de final de Roland Garros gràcies a la seva victòria contra el belga David Goffin (1-6, 3-6, 6-4 i 3-6). El belga ha trencat l'embranzida de Nadal remuntant-li el tercer set i obligant-lo a disputar-ne un quart. El de Manacor es jugarà el bitllet als quarts de final del seu torneig predilecte amb l'argentí Juan Londero.

Roger Federer, per la seva banda, també ha passat de ronda sense problemes, deixant pel camí el noruec Casper Ruud (3-6, 1-6 i 6-7). El noruec no ha donat el seu braç a tòrcer i ha forçat el tercer set al 'tie-break' fins al 8-10. El suís, que només ha tocat el cel de París l'any 2009, es veurà les cares als vuitens de final contra l'argentí Leonardo Mayer.

La tenista espanyola Garbiñe Muguruza s'ha classificat pels vuitens de final de Roland Garros després de vèncer la ucraïnesa Elina Svitolina en dos sets (6-3 i 6-3). Muguruza, que ja va desfer-se de l'estatunidenca Taylor Townsend (2-1) i de la sueca Johanna Larsson (2-0) a les dues rondes prèvies, s'ha classificat per sisena vegada consecutiva per la ronda de vuitens del torneig. La seva rival serà la vencedora del duel entre l'estatunidenca Sloane Stephens, finalista del 2018, i l'eslovena Polona Hercog.

stats