NATACIÓ SINCRONITZADA
Esports 25/09/2012

Mengual: "No m'agrada tot aquest morbo ni el merder. Ara no toca treure merda"

L'exnedadora, que assessorarà en temes artístics el nou equip tècnic, diu que sempre ha tingut una bona relació amb l'exseleccionadora

Ara
1 min
Gemma Mengual, durant la roda de premsa de presentació del nou equip tècnic de sincronitzada

Sant Cugat del VallèsGemma Mengual formarà part del nou equip tècnic de la selecció de natació sincronitzada. "La meva funció serà assessorar en temes artístics. Aportar coses en la creació de les coreografies, bàsicament", ha explicat Mengual.

L'exnedadora ha parlat sobre la seva relació amb l'exseleccionadora Anna Tarrés, i s'ha desmarcat de la carta que aquest dilluns van fer pública 15 exnedadores de sincronitzada contra Tarrés. "Jo només puc parlar de la meva experiència. He tingut una bona relació personal i professional amb l'Anna. No puc dir res més", ha apuntat abans de dir que encara no havia parlat amb ella.

Mengual ha afegit que no li agrada la situació que s'està vivint. "No m'agrada tot aquest morbo ni el merder. Ara no toca treure merda. Crec que hi ha un canvi i cal quedar-se amb la part bona de l'etapa anterior", ha assegurat.

Preguntada sobre com és Anna Tarrés, Mengual ha dit: "Ja la coneixeu, és una persona ambiciosa, treballadora, creativa i intuïtiva".

stats