SEGONA DIVISIÓ
Esports 04/11/2017

El Barça B necessita recuperar l'olfacte golejador a Lleó

El filial blaugrana encadena tres empats aquestes últimes jornades

Efe
1 min
José Arnáiz, celebrant un gol contra el Llorca

BarcelonaEl Barcelona B s'enfronta aquest diumenge a la Cultural Lleonesa (16.00 h) amb l'objectiu de recuperar el camí de la regularitat en el seu joc i posar fi a una ratxa de tres empats consecutius a la LaLiga 1/2/3.

El filial blaugrana té una nova oportunitat per retrobar-se amb la victòria davant d'un rival directe en la classificació que, després d'11 jornades, suma els mateixos punts. En atac, el Barça B necessita recursos, ja que viu massa de la inspiració de José Arnaiz i Carles Aleñá, autors de 9 dels 14 gols de l'equip.

Excepte en cas de sorpresa, tots dos jugaran d'inici. No és tan clar, però, quin jugador els acompanyarà a la punta d'atac. En els tres últims partits, Gerard ha donat l'alternativa a Anthony Lozano, Abel Ruiz i Marc Cardona, els tres 'nous' que té a la plantilla, però no n'hi ha hagut cap que hagi vist porteria.

Els tres davanters viatgen a Lleó, on no hi haurà els lesionats Rafa Mujica i Rodrigo Tarín. La gran novetat en la convocatòria és el retorn d'Iñaki Ruiz de Galarreta, que ha rebut l'alta mèdica de la lesió que va patir en el mal·lèol tibial del turmell dret.

stats