PREMIER LEAGUE
Esports 16/05/2015

Steven Gerrard juga el seu darrer partit a Anfield després de 17 anys al Liverpool

El seu equip ha perdut amb el Crystal Palace per 1-3

Ara
1 min
Steven Gerrard, abans del seu darrer partit a Anfield

BarcelonaSteven Gerrard ha jugat el seu darrer partit a Anfield, l'estadi del Liverpool. Amb 707 partits i 184 gols, el capità del Liverpool ha vist com els aficionats li feien un mosaic, amb tots les entrades venudes per acomiadar un jugador que amb 34 anys, ha guanyat 1 Champions, 1 UEFA, 2 copes, 2 Communituy shield, 2 Supercopes d'Europa i 3 Copes de la lliga. Gerrard deixa el club sense haver guanyat la lliga i la propera jornada, al camp de l'Stoke City, jugarà el seu darrer partit.

El partit però, no ha acabat bé ja que el Crystal Palace s'ha imposat per 1-3. Gerarrd ha jugat els 90 minuts sense poder marcar. El Liverpool, cinquè, encara no s'ha assegurat jugar a Europa del tot per culpa d'aquesta derrota. Darrera té el Tottenham, que ha derotat el Hull City per 2-0. I el Southampton de Koeman, que ha golejat per 6-1 l'Aston Villa amb el hat trick més ràpid de la Premier, obra de Sané, amb tres gols en tres minuts.

En la lluita pel descens, el Newcastle ha perdut al camp del Queen's Park Rangers (2-1) però es salvarà si derrota la darrera jornada el West Ham, ja que li treu dos punts al Hull. Els 'tigers' juguen a casa amb el Manchester United amb moltes opcions d'acompanyar el Burnley i el QPR a Segona.

stats