Esports 27/08/2016

El Girona supera 3 a 1 l'Elx

Borja, Portu i Longo marquen pels catalans

Aday pressiona Pedro

BarcelonaL'estadi de Montilivi ha viscut la primera victòria del Girona aquesta temporada. Els catalans han superat 3 a 1 l'Elx i es col·loquen d'aquesta manera amb 4 punts a la part alta de la classificació. El conjunt de Pablo Machín ha sortit decidit a endur-se els tres punts, i després de les oportunitats desaprofitades per Cristian Herrera, Sandaza o Aday, ha estat Borja qui ha obert el marcador al minut 21 de falta directa. Tot i l'avantatge parcial, els locals no han fet cap pas enrere, i han seguit buscant el gol de la tranquil·litat: abans del descans, Portu ha aprofitat l'assistència d'Aday i ha deixat encarrilat el partit.

Malgrat que l'Elx ha avançat línies a la represa, l'ex de l'Espanyol Samuele Longo ha esvaït qualsevol dubte amb la sentència al minut 75. Al temps afegit, Guillermo ha maquillat el resultat gràcies a l'assistència de Nino.