PRIMERA DIVISIÓ
Esports Girona FC 06/08/2023

¿Reactivarà el Barça l'interès per Arnau Martínez?

Xavi no li perd la pista, però el Girona no s'imagina la Lliga sense el seu lateral dret titular

2 min
Arnau Martínez, en un partit de la pretemporada del Girona

GIRONADesprés que durant el tram final del passat campionat es vinculés amb força el futur d'Arnau Martínez al Barça, hi ha hagut uns mesos de silenci, que no d'oblit. Han sonat molts noms, aquest temps, com a candidats a laterals drets per a Xavi Hernández. Però el tècnic de Terrassa no s'oblida de Martínez. Actualment, les opcions semblen ser Cancelo, Fresneda o Foyth, sense tenir clar qui és la prioritat. Si és que aquesta no és qui es pugui i no qui es vulgui, esclar.

Segons avança Mundo Deportivo, el lateral del Girona torna a ser valorat per la cúpula blaugrana. I l'estiu és llarg, encara que la setmana vinent la pilota torni a rodar oficialment. Des del Girona, òbviament, no en volen sentir a parlar. Ja han perdut una peça important, com és Oriol Romeu, precisament fitxat pel Barça. "Espero que no hi hagi baixes inesperades, perquè seria un problema", explica Míchel. Dins dels despatxos, tampoc s'imaginen aquest traspàs.

Mentrestant, el jugador va a la seva, a gust a Girona, amb el qual va participar en la victòria contra el Lazio (2-1, gols de Tsygankov i Stuani), que va servir per presentar el fitxatge estrella, l'ucraïnès Artem Dovbyk. Arnau ha rebut ofertes, aquest estiu. Però o no l'han convençut o no han assolit els criteris que exigeix el Girona, que només el deixaria marxar si algú paga els vint milions de la clàusula. L'interès del Barça no ha anat mai acompanyat d'una oferta, com sí que n'hi va haver de l'Atlètic de Madrid. Insuficient, això sí.

Arnau va dur a terme un primer any a Primera extraordinari, sent un puntal per a Míchel, que no vol que s'escapi. Va jugar 33 partits, va marcar tres gols i va donar quatre assistències. Però també es deixa estimar, perquè sap que el Girona no és el destí final d'una trajectòria que s'intueix potent. Només té 20 anys. "El somni és estar en un equip gran, sigui el Barça o un altre. Jo vull continuar progressant i guanyar el màxim de títols. La meva aspiració és ser un dels millors, i per això treballo. Òbviament que m'hi veig, i tant de bo, però no hi ha preferències. El que vull és anar al club més gran que em vulgui", deia el jugador aquest estiu. Fins a la nit del 31 d'agost ningú no podrà posar la mà al foc per la seva continuïtat a Montilivi.

stats