LLIGA ASOBAL BAUHAUS
Esports 04/04/2015

El Granollers perd i desaprofita la desfeta del Naturhouse (25-24)

L'equip vallesà ha caigut a mans del Cangas en un partit que s'ha decidit per petits detalls

Gonzalo Romero
Ferran Solé durant un partit / XAVIER SOLANAS

BarcelonaCop dur el que ha rebut el Fraikin Granollers a la pista del Cangas. Els vallesans, que podrien haver completat un cap de setmana gairebé immaculat, no han sabut aprofitar la desfeta del Naturhouse La Rioja, que ha perdut contundentment al Palau Blaugrana, i ha caigut a mans del conjunt gallec (25-24), quart classificat i una de les sensacions de la competició.

Derrota dura i d'una meridiana rellevància. Dos punts que podrien haver anat a parar a terres catalanes després d'un partit lluitat fins la darrera possessió. La primera part ha sigut lleugerament catalana, tot i començar amb una igualtat que s'ha mantingut durant els seixanta minuts.

Un parcial 0-4 ha permès als homes de Carlos Viver obrir escletxa en el marcador i anar als vestuaris amb un petit però valuós avantatge (9-11). Minuts i accions marcats per les errades en el llançament i el protagonisme dels porters de tots dos equips, força entonats.

Final obert

Com era de preveure, el Granollers no ha tingut un final de xoc senzill i plàcid. La pista del Cangas és una de les més complicades de l'actual Lliga Asobal Bauhaus. Així s'ha tornat a demostrar aquesta tarda. Els locals han pres l'accelerador i han tornat a posar les taules en el marcador passat l'equador de la segona part (20-20 minut 21).

Álvaro Ruíz ha dirigit magistralment el joc ofensiu del seu equip. El central, que ha anotat fins a 6 gols, i Pejanovic (30,6% d'efectivitat en aturades) han mantingut vives les esperances granollerines en tot moment. La victòria ha sigut possible, però finalment no ha arribat.

En un final de partit obert, el quart classificat de la Lliga s'ha endut el triomf. Ruben David Soliño ha anotat des de la línia de penal a falta de 20 segons per arribar al final. Els visitants, que han tingut una darrera possessió de pilota, no han sigut capaços de veure porteria i han hagut de conformar-se amb la derrota (25-24).

Els catalans, tot i això, segueixen somiant amb la Lliga de Campions. La temporada passada el Naturhouse va ser l'equip que va ocupar la segona plaça de la taula de classificació. Aquest any, els homes de Carlos Viver i Antonio Rama intentaran fer tot el possible per evitar que es repeteixi aquesta situació.