FUTBOL
Esports 28/08/2013

El president del Bayern presumeix que Guardiola ha guanyat ja de llarg Mourinho

Uli Hoeness, màxim mandatari del campió alemany, raona en vigílies de la final de la Supercopa europea entre el Bayern i el Chelsea que el tècnic català és millor que el portuguès

Isaac Lluch
1 min

MunicPoques hores abans de la final a Praga entre el Bayern i el Chelsea, Uli Hoeness, president del club bavarès, s’ha desfet en elogis cap a Pep Guardiola i ha destacat que ja en la Lliga espanyola li va marcar la ratlla a José Mourinho, actual tècnic de l’equip londinenc. “Pep i Mourinho van tenir durant anys a Espanya un gran enfrontament que va guanyar de llarg el nostre entrenador”, ha assegurat Hoeness en una entrevista a 'Sport Bild'. “No ens vam esforçar per portar Mourinho, sinó Guardiola, i amb això crec que vam transmetre un clar missatge”, ha presumit el president del campió alemany.

A més de la Supercopa europea de divendres, demà el focus d’interès està en l’elecció del millor futbolista de l’any a Europa. Hi opten el blaugrana Lionel Messi, el madridista Cristiano Ronaldo i l’extrem del Bayern Franck Ribéry. “Després del rendiment que va mostrar Ribéry, especialment a la Champions League, per a mi no hi ha raó per no donar-li el títol aquest any. Només se li pot donar a ell. No hi ha cap raó esportiva per no escollir Ribéry. Si n’hi ha, només podrien ser raons polítiques”, ha pressionat Hoeness.

stats