FÓRMULA 1
Esports 24/05/2014

Hamilton imposa la seva llei en els darrers entrenaments lliures a Mònaco

Ricciardi iha acabat segon i l'altre Mercedes, el de Rosberg, tercer en una jornada amb bon temps

Efe
1 min
Hamilton, donant voltes a Montecarlo

BarcelonaEl pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes), líder del Mundial de Fórmula 1, ha estat el més ràpid en els últims entrenaments lliures a Mònaco, seguit per l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull), l'alemany Nico Rosberg (Mercedes) i amb l'espanyol Fernando Alonso (Ferrari) cinquè.

Hamilton ha realitzat una millor volta amb 1:16.758. El seu millor gir al circuit urbà de 3,340 quilòmetres del districte de Montecarlo s'ha produït quan restaven sis minuts per al final del temps de pràctica, batent en cinquanta centèsimes el temps de Ricciardo, segon.

L'alemany Nico Rosberg (Mercedes), últim guanyador a Mònaco, ha acabat tercer amb un millor registre de 1:16.874; seguit pel tetracampió alemany Sebastian Vettel (Red Bull). Cinquè ha estat l'asturià Fernando Alonso (Ferrari), pràcticament en el mateix temps amb el seu company finlandès Kimi Raikkonen, sisè.

En una jornada amb sol i amb 19 graus centígrads de temperatura ambient, 24 en pista, la majoria de pilots han completat entre 20 i 30 voltes, compensant els inconvenients de la segona tanda d'entrenaments de dijous, que va ser pràcticament inútil a causa de la pluja.

stats