FC BARCELONA
Esports 11/02/2013

El Barça recorda Nicolau Casaus en el centenari del seu naixement

El club celebra demà, dimarts 12 de febrer (18.15), una jornada per homenatjar qui va ser vicepresident del FC Barcelona entre el 1978 i el 2003

Ara
1 min
Nicolau Casaus, al seu despatx com a president

BarcelonaEl Barça homenejarà demà, dimarts 12 de febrer, Nicolau Casaus en el centenari del seu naixement. La jornada servirà per recordar una de les personalitats més rellevants de la història del club gràcies la seva dedicació al FC Barcelona al llarg de la seva vida.

L'acte se celebrarà a la sala París del Camp Nou a un quart de set de la tarda (Barça TV i Esport 3) i començarà amb un parlament del president, Sandro Rosell. A continuació, el periodista Xavier Bosch parlarà de la figura del que va ser vicepresident durant més de dues dècades (entre el 1978 i el 2003). Seguidament, s’estrenarà el programa especial ‘Porta 104’ de Barça TV, ‘Amic Casaus’, abans de donar pas a un acte del Fòrum Fundació dedicat a la seva figura, amb una taula rodona moderada per la periodista Isabel Bosch i en què participaran l’expresident Josep Lluís Núñez, l’exjugador Francisco José ‘Lobo’ Carrasco, l’historiador i exdirectiu del Club Jaume Sobrequés, i el periodista Enric Bañeres. La cloenda de la sessió correrà a càrrec de Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social i nét de Nicolau Casaus.

El protagonisme de les penyes, veritables companyes de viatge barcelonista de Casaus, arribarà a l'agost, en el marc de la 36a Trobada Mundial de Penyes que se celebrarà a Barcelona durant el trofeu Joan Gamper. La trobada estarà dedicada al Centenari Casaus i hi haurà una sèrie d'actes per commemorar l'efemèride, com ara una exposició fotogràfica i de records lliurats a Casaus durant la seva llarga etapa en què va liderar l'expansió del moviment de les penyes des de l'àrea social del club.

stats