Esports 29/11/2014

Triomf del Liceo a Igualada i primera derrota del CP Vic

L'Enrile PAS Alcoi s'ha fet fort a casa i el Voltregà ha protagonitzat la golejada de la jornada

El Vic ha perdut a Alcoi

BarcelonaEl Liceo no ha fallat a la pista del Monbus Igualadfa (0-3) en el partit de l'onzena jornada de l'OK Lliga i en espera del gran duel de demà entre el Barça i el Reus, empata amb els blaugrana a la primera posició de l'OK Lliga amb 30 punts. Els dos gols de Josep Lamas, més aquell d'Antonio Pérez, han servit als gallecs per endur-se el triomf de Les Comes.

L'Enrile PAS Alcoi s'ha fet fort a la seva pista provocant la primera derrota de la temporada del Vic (5-3). Al descans, l'Alcoi ja guanyava per 2-0 amb gols de Ferran Formajé, sentenciant a la segona part malgrat els gols de Titi Roca (2) i Ferran Font.

El Moritz Vendrell s'ha imposat a la pista del Manlleu per 2-3 amb dos gols d'Eloi Mitjans per situar el 0-2. Jordi Creus ha fet el 0-3, però l'angoleny Humberto Mendes i Lluís Teixidó han donat emoció al partit.

En el duel entre equips de la part baixa, el Tordera i el MIS Ibèrica Mataró han empatat (3-3), amb Manel Garcia marcant dos dels dels gols locals. Marc Povedano però, ha marcat dos pel Mataró, que segueix cuer amb 4 punts.

Agressió a la pista del Voltregà

La golejada de la jornada ha estat aquella del Voltregà (9-2) contra el Cafè Cream Calafell Tot l'any. Els osonencs, amb gols d'Albert Grau (2), Xavier Armengol (2), Daniel Rodríguez (2), Eric Vargas, Roger Font i Álex Rodríguez, salten fins la setena posició amb aquest resultat. El partit s'ha aturat durant 15 minuts després de l'agressió a un dels àrbitres del partit. Segons l'acta del partit, l'àrbitre ha rebut un cop a les cervicals per part d'un aficionat del Calafell per identificar. Els Mossos han arribat i així s'ha acabat el partit.