HOQUEI PATINS
Esports 15/03/2014

El Noisy le Grand tomba el Voltregà als penals i s'enfrontarà amb l'Alcorcón a la final

Les noies de David Bou han desaprofitat una renda de dos gols en el temps reglamentari i no han estat capaces de transformar cap pena màxima en la tanda de penals

Jordi Graell

BarcelonaEl Voltregà ha quedat eliminat a les semifinals de la Copa d'Europa femenina d'hoquei patins després d'empatar 3-3 amb el Noisy le Grand i perdre a la tanda de penals. Les noies de David Bou, tot i portar sempre la iniciativa en el marcador davant un rival ultradefensiu, no han estat capaces de rematar el partit per les grans intervencions de la portera catalana Laia Salicrú.

Amb un 1-3 a favor, Berta Tarrida ha enviat una falta directa al pal i les franceses han reduït diferències en inferioritat numèrica. A quaranta segons pel final el Noisy ha forçat la pròrroga amb un penal discutible i després d'una pròrroga sense gols, finalment després de catorze penals Vanessa Daribo ha classificat les franceses per la final. En l'altra semifinal l'Alcorcón s'ha desfet de l'equip amfitrió, el Coutras, per un ajustat 1-2 i acompanyarà el Noisy le Grand a la final d'aquest diumenge, que es disputarà a partir de les 15 h.