Liceo i Vic superen l’agonia i seran a semifinals de la Copa d'hoquei

El vigent campió ha eliminat els amfitrions del Reus amb un gol d'or

Xevi Sunyol
El Vic ha superat el Reus

ReusLa Copa del Rei ja té semifinals. El campió, el Vic, jugarà contra el Liceo (21h) i el Barça Lassa contra el Noia Freixenet (19h), després de la segona jornada dels quarts de final.

El Voltregà ha fet partit el Liceo en un partit trepidant, on els gallecs han tingut la sort de cara i s'han acabat imposat-se per 7-6. El Vic ha necessitat una pròrroga per derrotar un gran Reus Deportiu (6-5).

El Voltregà no ha repetit la gesta de l’any passat. Els de Sant Hipòlit han plantejat un partit molt dur al Liceo. La primera meitat, molt intensa, ha acabat amb 2-1 al marcador. La segona, en canvi, ha estat un espectacle pur amb moltíssims gols i contraatacs constants que han fet treballar de valent als porters i, malgrat la bona actuació de Càndid i Malian, s'han vist fins a deu gols. El Voltregà ha arribat a manar al marcador durant molta estona però el Liceo ha agafat ales arrel de dues decisions arbitrals molt protestades: una targeta blava a Petxi Armengol i un penal rigorosíssim. Pau Bargalló ha decantat el partit a favor dels gallecs quan restaven quaranta segons amb un gol clau.

A l’últim partit de quarts, Vic i Reus han protagonitzat un altre duel apassionant i que ha acabat amb gol d’or. A la primera meitat, el Reus ha dominat però el Vic manava 1-0 al descans. A la segona meitat els dos equips han trobat porteria amb més facilitat. El Reus, que ha tingut el Vic contra les cordes deu minuts, ha aconseguit posar-se per davant amb un 4-5 que feia pensar en la classificació roig-i-negra, però Roger Presas ha signat l’empat i ha enviat el partit a la pròrroga. El Reus ha dominat durant tota la pròrroga i ha gaudit les ocasions més clares però a la segona meitat, en una bona jugada des de darrere la porteria, Ferran Font ha assistit a Cristian Rodríguez, que ha fet el definitiu gol d’or.