Copa Regions UEFA
Esports 09/12/2011

Tot llest per l'estrena de Catalunya Amateur

El combinat marxarà avui a terres valencianes coneixent tots els emparellaments, àrbitres i sistema de classificació dels diferents grups

àngel Garreta
1 min
L'actual selecció al complet en el darrer entrenament

BarcelonaTot està llest per una nova participació de Catalunya Amateur a la fase estatal de la Copa de Regions UEFA. El combinat dirigit per Toni Almendros -el mateix tècnic que va assolir una final estatal l'any 2006- viatja avui a Vila Joiosa per disputar els dos partits del seu grup davant Extremadura (dissabte, 10 hores) i Euskadi (diumenge a la mateixa hora).

El sistema de competició agrupa en el cas català a quatre equips, tot i que no tots jugaran entre ells en una peculiar metodologia del campionat. El quart equip del grup, a banda dels mencionats, és València, que serà el combinat que no es veurà les cares amb Catalunya. Així doncs, al camp del Nou Pla, obrirà el foc dissabte al matí a les 10 el Catalunya-Extremadura (xiulat pel valencià Álvaro Masero). El segon i darrer duel català es jugarà també a les 10 del diumenge, el Catalunya-Euskadi (xiulat pel també valencià Raúl Aís). Catalunya està enquadrada dins el grup B.

Un cop finalitzi aquesta fase prèvia, el sistema estatal de competició de la Copa de Regions UEFA determina que els campions dels grups A, B (el de Catalunya) i E, tenen accés directe a les semifinals estatals. Entre els grups C i D es jugarà una fase intermitja per decidir el quart semifinalista.

COMPOSICIÓ DELS GRUPS

GRUP A: Astúries, Aragó, Madrid i Galícia

GRUP B: València, Catalunya, Extremadura i Euskadi

GRUP C: Melilla, Andalusía i Cànaries

GRUP D: Cantàbria, Illes Balears i Múrcia

GRUP E: Ceuta, Castella i Lleó i Castella La Manxa

CREUAMENTS

FASE INTERMITJA

Campió del grup C contra el campió del grup D

SEMIFINALS

Campions dels grups A, B, E i el guanyador de la fase intermitja

stats