HANDBOL
Esports 03/06/2014

El HSV Hamburg d'handbol, sense llicència per jugar la Bundesliga

El campió de la Champions de 2013 podria jugar a la tercera divisió alemanya la propera temporada

Gonzalo Romero
1 min
L'hamburg, campió de la Champions d'hanbol de 2013 / EFE

BarcelonaEl Comitè que proporciona els permisos als equips alemanys d'handbol per disputar la Bundesliga i el president d'aquesta competició han decidit no donar la llicència a l'Hamburg. El campió de la Champions l'any 2013 i un dels millors conjunts europeus no podrà participar-hi la propera edició.

Els directius de la primera lliga alemanya i el Comitè de llicències han pres aquesta decisió després que l'Hamburg "no hagi presentat les proves suficients per demostrar que la seva estabilitat econòmica està garantida", segons ha explicat la HBL en un comunicat.

A més, el Comitè ha explicat que l'Hamburg tampoc ha mostrat la documentació necessària per demostrar que podria fer front a totes les despeses de la propera temporada. El club alemany, tot i això, té la possibilitat de presentar un recurs al tribunal d'arbitratge de la competició estatal en els propers dies.

"Aquesta situació és molt difícil per a nosaltres. Ens està costant molt digerir tot això", ha explicat el president de l'Hamburg, Andreas Rudolph, a la web del club. "Estem molt tristos, no hi ha paraules per descriure com em sento en aquests moments", ha afegit el directiu.

L'Hamburg, en el cas de no participar a la propera edició de la Bundesliga, no podria disputar la segona màxima competició domèstica alemanya, ja que el club no va demanar en el període de temps que estipula la federació –òbviament– una sol·licitud per participar-hi. Això provocaria que l'equip campió de la Champions de 2013 jugués, dos anys després, a la tercera divisió del seu país.

stats