NATACIÓ
Esports 13/10/2012

El nedador australià Ian Thorpe reconeix que ha estat a punt de suïcidar-se

El nedador australià, en una autobiografia que encara no ha sortit a la venda, assegura que durant anys ha patit depressions que el van fer pensar a suïcidar-se

Efe
1 min

SydneyEl nedador australià Ian Thorpe, que ha aconseguit 11 títols mundials i 9 medalles olímpiques, ha desvelat que durant anys ha patit depressions que el van fer pensar a suïcidar-se.

En una autobiografia que encara no ha sortit a la venda, Thorpe, de 30 anys, confessa que va arribar a planejar llocs i maneres per suïcidar-se i que la malaltia el va fer beure grans quantitats d'alcohol, segons informa aquest dissabte el diari 'Sydney Morning Herald'.

"Era l'única manera de poder dormir. No em passava cada nit, però sí en moltes ocasions, particularment entre el 2002 i el 2004, quan entrenava per defensar els meus títols olímpics a Atenes. Abusava sempre sol", explica el nedador.

Al llibre "This is me: The autobiography" (Aquest sóc jo: La meva autobiografia), l'australià explica que va ocultar les depressions, que s'allargaven durant un mes, fins i tot als seus pares. A més, nega que sigui homosexual i expressa el desig de formar una família.

stats