NATACIÓ
Esports 03/02/2014

Ian Thorpe, detingut per la policia i portat a un hospital de Sydney

L'exnedador australià estava desorientat i atordit i caminava sense rumb pels carrers del sud de Sydney, segons han informat els mitjans locals

Efe
1 min
Ian Thorpe, en una imatge d'arxiu / TWITTER @IanThorpe

SydneyLa policia australiana ha detingut l'exnedador Ian Thorpe mentre deambulava pels carrers veïns a la casa dels seus pares al sud de Sydney i posteriorment l'ha traslladat a un hospital per a una avaluació mèdica, segons han informat aquest dilluns els mitjans locals.

Els motius de la detenció no han estat detallats, però segons la cadena local ABC, Thorpe, guanyador de cinc medalles olímpiques d'or, es trobava atordit i desorientat.

La policia australiana ha precisat que no s'ha presentat cap queixa oficial contra Thorpe i que no es preveuen altres accions en contra seu.

La setmana passada els mitjans australians van informar que Thorpe havia ingressat en un hospital privat de Sydney per tractar de problemes de depressió i abús d'alcohol, però el seu representant ho va negar dient que es tractava d'un ingrés per sotmetre's a una operació a l'espatlla.

stats